Carland a primit certificatul de calitate pentru uleiurile de motor Motul

În februarie 2021, serviciul auto Carland a primit certificatul de calitate pentru uleiurile de motor Motul. Aceasta înseamnă că toate produsele Motul din service-ul nostru auto sunt originale, ne expirate, 100% de înaltă calitate. În plus, după ce am atins un nou nivel de relații cu producătorul acestui brand, vă putem oferi un preț bun pentru produsele acestui brand, precum și pentru serviciile de schimb de ulei.

Cu ce este diferit Motul de alte uleiuri?

Motul este un lider mondial recunoscut. Este un ulei cu un nivel avansat de protecție a motorului. În plus, termenul de utilizare este mai lung decât cel al altor mărci, adică poate fi schimbat mai rar. Frecțiunea redusă extinde durata de viață a pieselor, reduce stresul asupra acestora și reduce consumul total de combustibil.

Schimbați uleiul la Carland Auto Service

Chiar și un ulei bun, așa cum este cu siguranță Motul, trebuie să se potrivească corect cu un motor pe benzină sau diesel. Experții noștri vă vor ajuta să alegeți exact uleiul care se potrivește cel mai bine mașinii dvs. în sezonul potrivit. Vom lua în calcul și starea actuală a motorului. La urma urmei, uleiul corect reduce consumul de combustibil, îmbunătățește eficiența motorului și îi oferă un mediu de funcționare fiabil. Până la începutul perioadei de primăvară avem reduceri bune. Vă așteptăm!

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numere:

Adresa:

Moldova, Chisinau,
Str. Calea Basarabiei 44, tel:060608000

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.