Folosiți ulei de înaltă calitate pentru a nu bloca motorul

Recent, în service-ul auto Carland, au fost efectuata diagnostica și reparatia mașinii Opel Astra H. Diagnosticul a fost fectuat exact in momentul în care starea motorului era deplorabilă. Motivul acestei defectiuni este utilizarea uleiului de calitate scăzută. Dacă utilizarea uleiului rău va continua în acest fel, atunci motorul se va bloca în curând sau va fi necesară o reparatiу de motor capitala.

De ce se poate bloca motorul?

Motorul se poate bloca din mai multe motive. Acest lucru se poate întâmpla din cauza obiectelor străine aflate sub cureaua de distribuție sau a deteriorării curelei de distribuție sau a lanțului. De asemenea, blocarea motorului poate fi o consecință a supraîncălzirii sale.

Una dintre aceste cauze ale supraîncălzirii este uleiul de proastă calitate. Uleiul neoriginal de calitate slabă în timpul funcționării motorului lasă un depozit pe pereții săi și înfundă canalele de ulei. De aici provine foamea uleiului. Ca urmare, motorul se poate bloca în viitorul apropiat.

Înlocuirea la timp cu ulei de calitate

Uleiul de proastă calitate poate coroda metalul, reacționa cu aditivi și distruge garniturile de cauciuc. În plus, nu este capabil să ofere o protecție fiabilă a motorului.

În service-ul nostru auto, maeștrii vă vor ajuta să alegeți un ulei de înaltă calitate, potrivit pentru motorul dumneavoastră. Am devenit recent titularul certificatului de calitate Motul. Acest lucru vorbește despre încrederea în noi și despre un nivel ridicat de service al service-ului auto. Iar reducerile de primăvară de 5-20% vor fi un bonus plăcut pentru clienții noștri.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numere:

Adresa:

Moldova, Chisinau,
Str. Calea Basarabiei 44, tel:060608000

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.