Înlocuirea amortizoarelor hidraulice din față și din spate pe Toyota Land Cruiser 100

În urmă cu câteva zile, la service-ul auto Carland a fost deservit un automobile de marca Toyota Land Cruiser 100. Problema era că mașina cădea în mod constant pe o parte. În plus, amortizoarele curgeau. A fost necesară o înlocuire.

Proprietarul mașinii a apelat la serviciul nostru auto pentru ajutor. Conducerea în continuare a unui autoturism cu scurgeri de amortizatoare ar putea duce la faptul că defecțiunea ar putea afecta alte părți, fără a menționa faptul că o astfel de mașină trebuie condusă cu precauție extremă.

Este posibil să dureze ceva timp pentru a detecta scurgerea unui amortizor. Prin urmare, atunci când un amortizor nu funcționează așa cum ar trebui, atunci își transferă o parte din sarcină în celelalte trei. Și ele nu sunt concepute pentru o astfel de presiune încât pot eșua rapid.

Tehnicienii noștri de la service auto au verificat mașina și s-au asigurat că toate cele 4 amortizoare nu funcționează, față și spate. A trebuit să le înlocuiesca. După aceea, am făcut pomparea sistemului hidraulic și reglarea ungiurilor 3D(geometria rotilor 3D).

Dacă nu schimbați amortizoarele

Amortizoarele defecte pot provoca următoarele defecțiuni:

  • Când treceți peste obstacole (viteze, pietre, alte nereguli pe șosea), mașina ricoșează și, când o coborâți înapoi, fundul poate atinge aceste obstacole, deoarece amortizoarele nu sunt capabile să amortizeze vibrațiile.
  • Blocurile silențioase, bucșele, rulmenții cu bile vor eșua, de asemenea, în timp, deoarece trebuie să amortizeze vibrațiile mașinii.
  • Mașina își pierde manevrabilitatea pe șosea, ascultă mai rău șoferul, prin urmare poate provoca un accident.

Înlocuirea și repararea la timp

Carland Auto Service îi sfătuiește pe proprietarii de mașini să nu întârzie reparația mașinii atunci când se constată o defectiune tehnica. Diagnosticul precoce al unei mașini și eliminarea problemelor previne deteriorarea altor componente și ansambluri, ceea ce face reparațiile mai rapide și mai ieftine.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

Adresa:

Moldova, Chisinau,
Str. Calea Basarabiei 44, tel:060608000

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.