Înlocuirea unității de control, a releului și a bujilor incandescente în service auto Carland

Carland recomandă verificarea bujilor incandescente ale vehiculului dumneavoastră diesel. Dacă nu aveți experiența necesară, tehnicienii noștri vor verifica și, dacă este necesar, vor înlocui unitatea de control, releul și / sau bujii incandescente. Acest lucru este important dacă doriți ca mașina dvs. să pornească corect în orice moment. Servim autoturisme, camioane ușoare și microbuze de toate mărcile.

De ce este nevoie de o înlocuire?

Odată cu scăderea temperaturii aerului și sosirea înghețului, proprietarii de mașini diesel se pot confrunta cu o problemă neașteptată: mașina nu va porni dimineața. O cauză obișnuită a acestui lucru este o bujie incandescentă care funcționează defectuos. Deși nu a existat îngheț în Moldova de mult timp, mașina ar putea să înceteze pornirea chiar și din cauza temperaturilor sub zero. În același timp, nu contează dacă aveți o mașină uzată sau una nouă. Bujii incandescente eșuează peste tot.

Când se înlocuiesc bujii incandescente

Conform recomandărilor producătorului, în medie, acestea trebuie schimbate la fiecare 60.000 km - 100.000 km. Uneori durează mai mult decât această perioadă, dar, cu toate acestea, este mai bine să nu le aduceti la uzură completă. Problema este că, în timp, bujia incandescentă se poate lipi bine de locul unde sta și poate fi foarte dificil să o scoți de acolo. De aceea, se recomandă, de asemenea, să le deșurubați de acolo și să le înșurubați la fiecare șase luni, chiar dacă nu intenționați să le înlocuiți.

Înlocuirea releului bujiei incandescente

Scopul releului este de a asigura pornirea sigură a motorului diesel pe timp rece. Principiul de funcționare este închiderea / deschiderea circuitului electric, care include lumânările în sine. Prin urmare, atunci când mașina nu vrea să pornească într-o dimineață geroasă, problema poate fi nu numai în bujii, ci și în releu.

În ciuda simplității aparente de funcționare, trebuie să fiți atenți la înlocuirea releului. Datorită conexiunii greșite, bujiile pur și simplu nu vor funcționa. Prin urmare, este mai bine să aveți încredere în specialiști.

Înlocuirea unității de control a bujiei incandescente

Unitatea de control a bujiei incandescente asigură funcționarea stabilă a bujiilor, datorită cărora motorul pornește la temperaturi sub zero. Există o singură unitate de comandă în motor, deci dacă nu funcționează, este puțin probabil să puteți porni mașina.

Blocul, bujiile și releele trebuie să fie potrivite atât pentru vehiculul dvs., cât și unul pentru altul. Piesele necorespunzătoare sau de calitatea slabă pot duce la reparații ulterioare costisitoare. În service-ul nostru auto, maeștrii vă vor ajuta să alegeți componente de înaltă calitate realizate din materiale bune, care să reziste întreaga perioadă prescrisă.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numere:

Adresa:

Moldova, Chisinau,
Str. Calea Basarabiei 44, tel:060608000

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.