Reparatia motorului la Volkswagen Passat B6 2.0 FSI la autoservice Carland

Nu demult mașina Volkswagen Passat B6 2.0 FSI a ajuns la service-ul auto Carland. El avea probleme grave cu motorul și alte defectiuni ale sasiului.

Consecința unei stări atât de triste a mașinii a fost 2 motive:

  1. Mașina a fost cumpărată fără o verificare prealabilă.
  2. Proprietarul mașinii a solicitat reparatii la statii de deservire auto ne autorizate, adica la primele ateliere disponibile. În consecință, lucrarile au fost executate ne calitativ.

Din acest motiv, au apărut defecțiuni semnificative în motor.

Am reparat motorul Volkswagen Passat

Specialiștii service-ului auto Carland au efectuat o reparație profesională a motorului cu ardere internă. Ce s-a făcut în special:

  1. Chiulasa și carterul au fost revizuite,
  2. Setul complet de reparații pentru garnituri a fost înlocuit,
  3. Mecanismul de distribuție a gazului (sincronizarea) și regulatorul de fază au fost complet înlocuite,
  4. Sistemul de lubrifiere a motorului a fost curățat.

În plus, toate accesoriile, pompa de apă, radiatorul și rezervorul de expansiune au fost înlocuite în sistemul de răcire.

După reparația motorului și a sistemului de răcire, Volkswagen Passat poate fi exploatat in siguranta. Proprietarul este fericit, acesta este cel mai important lucru pentru noi.

Acordați atenție reparării și întreținerii la timp

Lacatusii service-ului auto oferă câteva sfaturi foarte simple, dar, între timp, foarte utile despre cum să evitați astfel de situații în viitor. Motorul sau alte dispozitive ale mașinii necesită întreținere la timp. Pentru ca mai târziu să nu fie nevoie să cheltuiți bani pentru reparații majore și costisitoare, să efectuați reparații curente ale motorului într-un service auto bun, cu personal calificat și cu experiență. Vă garantăm servicii de calitate pentru mașina dvs. Și dacă doriți să cumpărați o mașină uzată, atunci serviciul Carland oferă și următorul serviciu: verificarea și inspectarea mașinii înainte de cumpărare. Experții vor verifica motorul, suspensia, dacă mașina a fost înecată sau după un accident și vă vor ajuta să vedeți starea și valoarea reală a acesteia.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

Adresa:

Moldova, Chisinau,
Str. Calea Basarabiei 44, tel:060608000

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.