Schimb ulei si filtre la Porsche Сayenne 4.2 diesel

Schimb ulei si filtre la automobil Porsche Сayenne 4.2 diesel

In dimineata zilei de simbata pentru deservirea tehnica la noi in autoservice Carland,a sosit un Porsche cayenne 4.2 diesel.Proprietaul a solicitat schimbarea placutelor de frina si a senzorilor de uzura a placutelor.Expertii nostril au verificat automobilul si au constatat ca sunt in stare buna si nu este nevoie de inlocuire.Noi schimbam doar piesele rele pe cele bune,dar nu piese bune pe piese bune.Acesta este principiul de baza a autoservice-ului CarLand.Proprietarii unor asemenea masini schimbe au incredere in noi deoarece justificam aceasta incredere cu munca de inalta calitate la preturi accesibile.

Procesul de lucru

Pentru acest Porsche cayenne noi am ales ulei francez de calitate inalta Motul 5w30 in cazul dat si filtre de schimb Mann,deoarece sunt de calitate inalta la pret accesibil.

Cât de des trebuie schimbaț uleiul

Conform recomandărilor producătorului, uleiurile și filtrele trebuie schimbate în mod regulat. Intervalul minim de înlocuire este de 1 an sau 10.000 km. În caz contrar, produsele reziduale de ardere a combustibilului începe să se acumuleze în ea și astfel uleiul nu poate servi drept o bună protecție pentru motor.

ulei Motul si filtre Mann

Trebuie oare sa schimbam filtrul de ulei

La schimbarea uleiului, se recomandă și schimbarea tuturor filtrelor. Scopul lor principal este de a curăța uleiul de impuritățile dăunătoare care altfel ar afecta motorul. Este imposibil să se determine vizual dacă filtrul este încă bun sau nu. Și fiind înfundat, nu își poate face treaba. Prin urmare, nu există niciun beneficiu de la un astfel de filtru.

schimb ulei si filtre

Schimb de ulei și filtre în service-ul auto Carland

Specialiștii noștri în service auto Carland vor selecta exact uleiul cel mai potrivit pentru motorul masinii dumneavoastra. Același lucru este valabil și pentru filtre. Lucrăm numai cu producători de încredere și materiale de calitate. Fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici, pe care noi le cunoastem astfel încât motorul să funcționeze cât mai eficient și mai mult timp posibil.

 

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

(+373) 797 33 555

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.