Schimbarea ambreiajului și a volantei la Renault Scenic

Schimbarea ambreiajului și a volantei la Renault Scenic

Era o zi obișnuită de muncă, doar ca era puțina ceața. Meșterii noștri, ca întotdeauna, reparau mașinile clienților noștri. În această zi, nu au fost cazuri cu defecțiuni dificile și nimic nu a prevestit ce va fi. Dar iata ca din ceața a sosit un Renault Scenic si lacatușii nostril s-au grabit in ajutor ✈️

Clientul a venit cu o problema și nu era clar pentru el in ce consta pricina defectiunii. Noi am efectuat o diagnostica automobilului,am discutat cu proprietarul mașinii și verdictul a fost unul dezamagitor. Era necesar de schimbat ambreiajul și a volantei.⚡Foc ⚡ Lucrul a inceput!

Am decis să alegem ambreiajul si volanta pe firma Luk. A fost o alegere costisitoare dar justificata!

ambreiajul si volanta de firma Luk

Meșterii au scos două valize cu un instrument special super-puper-mega, care, apropo, nu toată lumea știe să il folosească. Ne-am confruntat cu o sarcină dificilă ❗️❗️❗️ Aceasta este, ca să spunem așa, o operație chirurgicală, care am efectuato cu brio.

instrument special pentru schimbarea ambreiajului și a volantei

Clientul nostru stralucea de fericire. Mesterii autoservice-ului CARLAND chiar sunt mesteri in domeniul repararii auto! Orice problema aici se poate rezolva!

Bucuria și zîmbetul pe fața clienților nostril mulțumiți este cel mai important semn că ne facem munca pe cinste. Service-ul auto CARLAND este un loc potrivit pentru reparații auto de calitate.

schimbarea ambreiajului și a volantei

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

(+373) 797 33 555

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.