Schimbarea uleiului Motul si filtrelor Mann la Audi Q7 3.0 diesel

Schimbarea uleiului Motul si filtrelor Mann la Audi Q7 3.0 diesel

Mașina Audi Q7 3.0 Diesel a sosit la service-ul Carland pentru schimbul de ulei și filtru. Procedura este una standard, dar foarte importantă, deoarece „sănătatea” motorului mașinii depinde de aceasta.

Alegerea a picat pe uleiurile Motul și filtrele Mann

Uleiul de motor ales pentru mașină a fost Motul, un producător francez cu același nume. Un produs cu un indice de viscozitate mai mic a fost selectat astfel încât să nu înghețe la temperaturi sub zero. Iar calitatea înaltă a acestui produs este recunoscută de mulți șoferi.

De asemenea, filtrele au fost schimbate împreună cu uleiul. Este imposibil să se determine vizual durata de viață a filtrului și, dacă este înfundat, nu poate curăța uleiul. Prin urmare, în timpul procedurii standard de înlocuire, filtrul de ulei este de asemenea schimbat,noi recomandam schimbul a tuturor filtrelor(filtru de aer,filtrul salonului si filtrul de combustibil). Au fost instalate toate filtrele noi pe brandul german Mann, de asemenea, de înaltă calitate. Principiul serviciului nostru auto este să instalăm întotdeauna piese de schimb și consumabile de înaltă calitate, astfel încât mașina să poată servi proprietarul fără defecțiuni cât mai mult timp posibil.

uleiuri Motul si filtre Mann

Executati lucrările de întreținere înainte de apariția timpului rece

De fapt, este recomandabil să pregătiți mașina în toamnă pentru a evita problemele dacă apare o racire timpurie . Când se schimbă clima, se schimbă condițiile rutiere și alte condiții, care afectează în mod direct starea tehnică a vehiculului. De aceea, se recomandă întreținerea utilajului înainte de apariția vremii reci. Acest lucru este valabil mai ales pentru schimbările de ulei și filtru.

De ce să-l schimbi în mod regulat

Schimbarea uleiului este un proces important în întreținerea mașinii.Uleiul tinde să se oxideze .El creează un mediu favorabil funcționării motorului și îl protejează. În timp, se acumulează în el diverse impurități, care pot deteriora motorul. De aceea, se recomandă schimbarea uleiului în mod regulat, de cel puțin 2 ori pe an, sau la fiecare 10.000 km.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

(+373) 797 33 555

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.