Scurgerea lichidului de racire la Audi A4

Un Audi A4 cu o scurgere puternică de antigel (lichid de racire) a ajuns la service-ul auto Carland. În plus, senzorul de nivel antigel este pornit și aburul fierbinte iese de sub capotă. În urma diagnosticării, s-a constatat că curge pompa de apă. Meșterii au decis să înlocuiască pompa cu scurgeri cu una nouă. A fost alesa pompa de apa produsa in Germania de brandul Pierburg, cunoscut pentru piesele de schimb de înaltă calitate. Cureaua de transmisie a fost, de asemenea, înlocuită.

Maeștrii serviciului nostru auto au reușit să facă față sarcinii: au reparat această mașină rapid și eficient. Toate defecțiunile au fost găsite și reparate. A fost emisă o garanție pentru munca depusă.

Important: De ce se poate scurge antigelul?

Lichidul de răcire se încălzește când motorul funcționează (i-a caldura motorului asupra sa). Odată cu creșterea temperaturii sale, crește și presiunea. Prin urmare, dacă etanșeitatea conductelor, a radiatorului, a pompei, sistemei de incalzire sau a altor elemente este ruptă, precum și din cauza deteriorării lor, poate apărea o scurgere.

Verificați periodic dacă există scurgeri de antigel

Pentru a verifica dacă există o scurgere, trebuie doar să vă uitați sub capotă sau sub mașină. Și dacă ignorați această problemă, atunci, în unele cazuri, puteți deteriora motorul în sine. Prin urmare, Carland Auto Service recomandă tuturor proprietarilor de mașini să fie atenți la problema scurgerilor de lichid de răcire.

Ai nevoie de abilități și instrumente bune pentru a remedia singur scurgerea. În plus, nu este întotdeauna ușor să se determine de ce și unde este exact scurgerea. Prin urmare, vă sfătuim să contactați un specialist.

Dacă vă confruntați cu o astfel de problemă, maeștrii noștri sunt întotdeauna bucuroși să vă ofere ajutor calificat și la un pret accesibil. Dacă este necesar să înlocuiți componentele sistemului de răcire, noi instalăm numai componente testate si de înaltă calitate.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numere:

Adresa:

Moldova, Chisinau,
Str. Calea Basarabiei 44, tel:060608000

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.