Zi de reparații PORSCHE la CarLand Auto Service

Auto service CarLand este dotat cu echipamente de ultima generație. Prin urmare, nu vom ezita să ne asumăm repararea automobilelor moderne și scumpe. Calitatea deservirii nu este mai mica de cît la dealerii auto. Și în ceea ce privește prețul - chiar câștigăm. Deși ar fi mai corect să spunem că, datorită calității și prețurilor rezonabile, precum și a unui sistem flexibil de reduceri, clienții noștri câștigă în primul rînd.

Astăzi am reparat Porsche

Printre „vizitatorii” noștri frecventi, trebuiesc menționate mașinile marca PORSСHE. Într-o zi, două masini marca PORSСHE Cayenne au venit deodată, aproape simultan. Acestea sunt mașini spațioase, spectaculoase, care merg si arata la fel de bine. Există o părere că PORSСHE Cayenne este o mașină pentru oamenii bogați, care este scump de întreținut, iar reparația costă o sumă colosala.

Noi ne grăbim să notăm cu responsabilitate că astfel de povești de groază apar după ce se folosesc la reparatie piese de schimb ieftine și de calitate rea, în încercarea de a economisi bani.

După astfel de reparații, nu va trece mult timp si mașina va avea nevoie iar de reparație, iar proprietarul mașinii iși va face o concluzie gresita. Dacă reparați mașina cu piese de schimb de înaltă calitate, nu veți mai avea dureri de cap.

Orice service auto are urmaroarele componente importante:

  • Cu ce reparati,
  • Cum reparati,
  • Cine repara.

Sarcina centrului nostru de deservire auto nu este doar de a repara mașina,ci de a încearcă să ii întoarcem strălucirea și puterea care o avea din fabrica, astfel încât să ne părăsească,mergind la fel de bine ca nouă.

Pentru aceasta, folosim doar piese de schimb originale și de înaltă calitate și respectăm recomandările producătorului. Și faptul că avem mulți clienți proprietari a mașinii PORSCHE demonstreaza nivelul ridicat de încredere în noi,și pentru asta ii apreciem.

Complexitatea lucrărilor începe cu geamurile automobilului inactive și se termină cu reparația capitală a motorului.

Lacatușii nostrii auto sunt foarte responsabili fața de lucrul pe care il efectueaza.Iar noi,la rindul nostru verificăm periodic calificărea acestora.

De asemenea, folosim un sistem de stimulare, motivând cei mai harnici profesioniști.

Specialiștii auto service-ului CarLand au mulți ani de experiență și sunt pregătiți să remedieze atit orice defectiune tehnica a modelul Porsche, cît si a oricărui brand de mașină.

Drept că nu repararam autovehicule grele ca: camioane, autobuze, tractoare și altele. CarLand auto service deservește doar mașini și camioane ușoare.

Cu ce probleme se intilnesc proprietarii Porsche

Proprietarii Porsche vin la noi cu diverse probleme, dar cele mai frecvente tipuri de lucrari care le prestam cel mai des sunt:

  • reparația motorului,
  • curge uleiul,
  • schimbarea lanțului de distribuție.
  • defecțiuni auto electrice,
  • una dintre uși nu se deschide: a șoferului, a pasagerul sau a 5-a ușă,
  • repararea șasiului,
  • de asemenea, schimbarea roților și reglarea unghiurilor 3D.

Toate aceste probleme sunt cunoscute echipei noastre și le-au eliminat de mai multe ori, deci avem un bagaj mare de experiență.

Dar pentru dumneavoastră, clienții noștri,exista un sistem de reduceri. În funcție de costul și tipul de reparație, puteți obține o reducere de la 5% la 20%. Toate reparațiile și piesele de schimb sunt acoperite de garanție.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

Adresa:

Moldova, Chisinau,
Str. Calea Basarabiei 44, tel:060608000

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.