Complex de reparații a mașinilor Audi

Reparații curente și complex a mașinilor Audi

Carland Auto Service are o experiență vastă în repararea și întreținerea autovehiculelor Audi, atât modelele noi, cât și mai vechi.

Astăzi suntem specializați în repararea modelelor moderne de mașini Audi. Iată doar câteva dintre ele: A1, A2, A3, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, Q8, S6, S7.

Service auto Carland repara toate modelele moderne de mașini Audi

Pentru a face acest lucru, avem totul necesar : echipamente moderne, unelte speciale, personal cu experiență. În plus, atunci când cumpărați piese auto în service-ul nostru auto, aveți garanția ca vă vom oferi o reducere la acestea. În plus, vă recomandăm să nu aduceți cu dvs. piese achiziționate de la furnizori terți. În primul rând, s-ar putea să nu se potrivească, iar în al doilea rând, nu vă putem emite garantia la piese deoarece nu suntem siguri de calitatea lor. Maeștrii noștri vor selecta exact acele piese care sunt cele mai potrivite pentru marca Audi.

Înlocuirea lanțului, curelei de distribuție și alternatorului pentru Audi

Service-ul auto Carland a schimbat sincronizarea a multor mașini Audi. Particularitatea noastră este că lucrăm nu numai cu curele, ci și cu lanțuri de distribuție. Puteți citi un exemplu de astfel de reparație pe blog la următoarele link-uri: Înlocuirea curelei de distribuție la Audi Q5, Înlocuirea lanțului de distribuție la Audi Q7.

Pe langa sincronizare, schimbam curelele generatoarelor si aparatelor de aer conditionat, rolele de intinzator de curele. Într-o stare slăbită, funcționează mai rău, așa că trebuie să le monitorizați nivelul de tensiune. De asemenea, fisurile și golurile mici pot duce ulterior la o rupere completă.

Schimb ulei Audi

Carland Car Service oferă servicii de schimbare a uleiului în:

  • transmisie manuală,
  • motor,
  • razdatke,
  • gur,
  • reductor.

Nivelul insuficient de ulei în orice nod poate duce la consecințe triste. De asemenea, o procedură incorectă de schimbare a uleiului și a fluidelor reduce eficiența acestor unități.

reparatii Audi

Reparatie si inlocuire ambreiajului Audi

La vehiculele Audi cu transmisie manuală, mai devreme sau mai târziu devine necesară schimbarea ambreiajului. Service-ul nostru auto utilizează numai piese de schimb de înaltă calitate. Schimbăm și reparăm ambele piese individuale, cum ar fi cilindrul principal de ambreiaj, rulmenți, pedale și întregul coș. Înlocuirea pricepută vă garantează funcționarea pe termen lung a acestui nod.

Revizia motorului Audi

La revizia motorului, efectuăm o analiză completă a acestuia și înlocuim toate piesele uzate, îl aducem în stare perfectă, astfel încât motorul să funcționeze ulterior ca nou. După revizie, oferim garanție.

Reparatie si inlocuire cremaliera de directie Audi

Carland auto service efectuează atât repararea, cât și înlocuirea întregului mecanism de direcție la mașinile acestei mărci. Totul depinde de uzura acestui nod.

Alinierea roților Audi

Lucrarea include reglarea roților mașinii în raport cu caroseria. Acest lucru este important din punctul de vedere al eficienței și siguranței conducerii unui vehicul.

Reparatii Suspensii Audi

Carland Auto Service face toate tipurile de reparații ale suspensiilor, cu excepția caroseriei. Reparam si schimbam brate de suspensie, antere, rulmenti cu bile, silentblocuri, articulatii CV etc.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numere:

(+373) 797 33 555 (+373) 602 54 920

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.