Diagnoza automobilului cu ajutorul unui generator de fum

⭐⭐⭐Atentie! La noi este sezonul de REDUCERI!⭐⭐⭐5%❕ 10%❕ 15%❕ 20%❕

Diagnoza automobilului cu generator de fum

Unele metode de diagnoza a sistemelor auto pot părea destul de originale. Cu toate acestea, anume aceste metode permit depistarea rapidă a defectelor și eliminarea lor la timp. Aceasta se referă la verificarea etanșeității cu ajutorul generatorului de fum la centrul de autoservire CarLand.

Cauzele și semnele deteriorării etanșeității a sistemelor auto

Uzarea și exploatarea necorespunzătoare a autoturismului cauzează formarea micro-fisurilor în garnitura supapei de admisie, în inelele de etanșare a duzelor, amplificatorul de frână, supapele de adsorbție, furtunurile de vid și alte piese. Prin aceste fisuri pătrunde aer, și astfel se deteriorează funcționarea echilibrată a sistemelor automobilului. O serie de factori pot indica asupra problemelor de etanșeitate, inclusiv:

  • dificultăți în pornirea motorului;
  • întreruperi ale motorului în timpul accelerației și frânării;
  • răcirea excesivă sau supraîncălzirea motorului;
  • ţăcănitul supapelor în timpul accelerației;
  • dinamica slabă a dezvoltării puterii;
  • consumul sporit de combustibil sau ulei;
  • instabilitatea mersului în gol;
  • abateri de la deplasarea rectilinie în cazul frânării;
  • dificultăți în schimbarea vitezelor în timpul deplasării.

Dat fiind faptul că sistemele automobilului sunt interconectate, deteriorarea etanșeității într-unul dintre sisteme poate declanșa o reacție în lanț a defecțiunilor în alte unități ale automobilului.

Cum are loc diagnoza automobilului cu generatorul de fum?

Centrul de autodeservire CarLand folosește un mod rapid, fiabil și ieftin de a verifica etanșeitatea diferitelor sisteme ale automobilului folosind un generator de fum. Acest proces constă în injectarea fumului special în sistemele verificate. Fumul este furnizat de un generator de fum la o presiune de 1 Bar, ceea ce contribuie la detectarea vizuală chiar și a celor mai mici fisuri de pe piese. Spre deosebire de metodele de verificare primitive, diagnoza cu un generator de fum nu dăunează echipamentelor auto.

Toată procedura de diagnostic durează de la 20 de minute până la 1 oră. Mecanicul auto conectează consecutiv echipamentul la diferite sisteme ale automobilului, identificând deteriorările posibile. Se verifică sistemul de răcire, sistemele de combustibil și frânare, sistemul de acţionare hidraulic, mecanismul de direcție și alte unități mecanice. În timpul diagnosticării, specialiștii CarLand determină cauzele fisurilor, inclusiv factorii conecși. Lucrările de reparație sunt efectuate aici, cât mai curând posibil.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

(+373) 797 33 555

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.