Reparaţia casetei de direcție la autoservice Carland

⭐⭐⭐Atentie! La noi este sezonul de REDUCERI!⭐⭐⭐5%❕ 10%❕ 15%❕ 20%❕

Reparaţia casetei de direcție

Dacă mașina dvs. are probleme cu volanul, vă invităm la Carland Auto Service. Pe lângă toate celelalte servicii de reparare a automobilelor, ne ocupam si cu reparația casetei de direcție de orice complexitate și de toate tipurile:

  • Casetă de direcție hidraulica,
  • Casetă de direcție mecanica,
  • Casetă de direcție electrica.

De ce este mai bine să reparați o casetă de direcție la service-ul auto

Vă garantam calitatea lucrarilor la cel mai inalt nivel deoarece noi avem mesteri cu experienta,Service-ul este dotat cu aparate si instrumente performante si avem o atitudine serioasa fata de orice lucrare. De asemenea, puteți obține si o reducere de la 5% la 20%.

Dacă caseta de directie nu poate fi reparată (acest lucru se întâmplă din cauza uzurii excesive sau chiar a distrugerii componentelor sale), vom instala un nou kit de înaltă calitate, cu garanție, de la producător.

În caz de reparație, vom înlocui piesele care sunt defecte cu unele originale. Toate piesele de schimb: garnituri de ulei, garnituri, furnici, pistoane și altele, înlocuim numai de la un producător de încredere.

casetă  de direcție

Reglarea casetei de direcție

Dacă mecanismul este slab reglat, acest lucru poate pune în pericol mișcarea. De asemenea, afectează confortul la conducere. Ea v-a avea un zgomot (dacă bobina și tulpina sunt desfăcute), sau volanul va fi prea strâns (dacă bobina și tulpina sunt prea presate una de alta).

Meșterii noștri vor regla suportul de direcție în mod corect, astfel încât să fie confortabil și sigur. Nu vă recomandăm să faceti aceasta procedura de sine statator. Procedura necesită abilități și prezența unui lift de ridicare (groapă sau jack). Uneori, problema poate fi uzura completă sau chiar distrugerea lagărului de presiune. Prin urmare, pur și simplu să trageți caseta de directie nu o sa funcționeze. Pentru a face față acestei defecțiuni, vă va ajuta doar un service auto dotat.

Deservirea casetei de direcție

Pentru ca caseta de direcție să vă servească mult, trebuie să verificati masina la timp. Sa înlocuiti regulat uleiul de calitate și sa faceti întreținerea la timp, precum și în timpul deplasării pe drumuri bune, acest mecanism va funcționa corespunzător de la 10 ani sau chiar mai mult. În Chișinău nu avem atât de multe drumuri bune, iar în Moldova sunt și mai puține. A conduce automobilul pe linga pietre si a nu sari pe bordure poate fiecare conducator. În ceea ce privește uleiul de calitate, puteți fi sigur de acesta când faceți deservirea tehnica la Carland. Noi avem doar producători fiabili și testati în timp. La rândul nostru, mesterii noștri vor face tot ce este posibil pentru a se asigura că șasiul și întreaga mașină va rezistă cât mai mult și nu se va strica.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

(+373) 797 33 555

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.