Service auto electrica de orice marcă

⭐⭐⭐Atentie! La noi este sezonul de REDUCERI!⭐⭐⭐5%❕ 10%❕ 15%❕ 20%❕

Service auto electrica de orice marcă

Defectarea echipamentelor electrice este una dintre cele mai dificile probleme pentru automobiliștii-amatori. Puțini proprietari de automobile pot să înțeleagă singuri toate nuanțele echipamentelor electronice și învălmășeala de fire. Cu atât mai mult că pentru autodiagnosticarea profesională este necesar un echipament special.

Decodarea codurilor de eroare

Codurile obținute în timpul diagnosticării auto computerizate sunt alfanumerice. Fiecare dintre aceste coduri conține informații despre defecțiunea unei anumite piese sau echipament. Pentru a decoda codurile de eroare, se folosește un program special. Pe baza datelor primite, experții „CarLand” fac concluzii despre cauzele defalcării și oferă opțiuni de reparare.

Posibil necesită reparatii sistemului ABS

Una dintre cele mai frecvente probleme ale sistemului electric este funcționarea defectuoasă a blocului ABS. Despre aceasta ne vorbește indicatorul care s-a aprins sau s-a stins pe tabloul de bord. Pot exista mai multe cauze ale problemelor sistemului ABS, inclusiv:

  • fire rupte;
  • deteriorarea unității de control;
  • funcționarea defectuoasă a senzorilor roților;
  • diferențe în profilul benzii de rulare, precum și presiunea în pneuri;
  • deteriorarea mecanică a elementelor ABS.

Încercările independente de reparare pot cauza defectarea întregului bloc ABS. Vă puteți proteja de o înlocuire costisitoare contactând un centru de servire auto bun.

Consumul mărit de combustibil

Care sunt principalele cauze ale creșterii consumului de combustibil al unui automobil?

Dacă autoturismul dvs. consumă o cantitate excesivă a combustibilului, aceasta nu este întotdeauna un indiciu al defectării. Uneori, aceasta este o consecință a stilului de conducere sau a unei probleme a roților sau altor piese. Acestea trebuie examinate.

  • Verificați presiunea în pneuri. Din cauza presiunii incorecte (înalte sau mici), consumul de combustibil poate crește semnificativ, deoarece rezistența la rulare crește.
  • În cazul vântului puternic sau dacă ați instalat portbagajul pe acoperiș, consumul de combustibil crește, deoarece rezistența la aer crește în cazul deplasării.
  • Dacă filtrul de aer este înfundat, în motor ajunge mai puțin oxigen, astfel eficiența acestuia se reduce.

Dacă sunteți convins că totul este în ordine, înseamnă că problema constă în defectarea anumitor componente ale automobilului, mai des problema motorului. Acest lucru se întâmplă în special atunci când auziți un zgomot străin când porniți motorul. În acest caz defectarea poate fi legată de motor sau generator.

În acest caz, este mai bine să apelați mai repede la un centru de deservire auto. Masina este asemeni unui organism și în interiorul lui totul este interconectat. Dacă ceva se defectează, aceasta va duce inevitabil la alte defectări. Uneori, consumul excesiv este cauzat de defectarea câtorva piese în același timp. Călătoria unui astfel de automobil este deja periculoasă.

La auto service CarLand, se realizează un diagnostic complet și repararea echipamentelor electrice ale masinelor de orice marcă!

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

(+373) 797 33 555

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.