Verificare auto completă înainte de cumpărare

⭐⭐⭐Atentie! La noi este sezonul de REDUCERI!⭐⭐⭐5%❕ 10%❕ 15%❕ 20%❕

Verificare auto înainte de cumpărare

AutoService CarLand ofera tuturor locuitorilor Chisinaului un nou serviciu: verificare mașinei înainte de a o cumpara.

In verificare auto completă este inclusă:

  • Inspecția tehnică masinei;
  • Verificarea stratului de lac și vopsea al vehicului;
  • Verificarea erorilor unităților de control electronic;
  • Verificarea kilometrajului masinei
  • Verificarea motorului
  • Verificarea stării tehnice a părții rulante pe suport

Inspecția tehnică a automobilului

În timpul inspecției tehnice, specialistul serviciului auto „CarLand” inspectează și face o concluzie cu privire la anvelope și discuri, starea sistemului de frânare și a sistemului de direcție, luminile auto, sistemul de spălare și curățare a geamurilor, se verifică și, în caz de necesitate, se înlocuiesc lichidele tehnice, diverse piese de schimb (filtre, bujii).

Verificarea stratului de lac și vopsea a masinei

Deseori pe piață ajung automobile după un accident grav. Se efectuează o reparație cosmetică bună și masina arată ca una noua. Dar în spatele aspectului exterior frumos se pot afla defecțiuni grave. Pentru a înțelege dacă automobilul a fost vopsit și din ce motiv, meșterul verifică grosimea stratului de lac și vopsea folosind echipamente speciale (aparat, tester). De asemenea, stabilește cât de bine a fost vopsit.

Verificarea erorilor auto ale unităților de control electronic

Unitatea de control electronic poate să nu funcționeze corect și, din această cauză, să emită comenzi greșite. Din această cauză și alte sisteme auto funcționează cu erori. Unitatea se poate defecta din mai multe motive: lovituri puternice, agitare constantă, scurtcircuit. În cazul depistării erorilor în funcționarea unității, meșterul nostru va determina cauza defecțiunii. În caz contrar, după ceva timp soarta blocului nou va fi aceeași ca și cea a celui vechi.

Verificarea kilometrajului automobilului

Din datele kilometrajului automobilului putem înțelege cât de uzat este acesta. Astfel, unii vânzători necinstiți le pot modifica. La centrul nostru specialistul va efectua diagnosticarea computerizată a tuturor sistemelor auto, care, de asemenea, reflectă kilometrajul. Diagnosticul va mai arăta dacă s-a efectuat o conexiune cu scopul manipulării datelor contorometrului. De exemplu, aceasta se înregistrează în unitatea de control electronică sau în unitatea de control a luminii.

Verificarea motorului

Motorul este cea mai costisitoare parte a automobilului. De aceea meșterul va efectua diagnosticul lui computerizat complet. Va determina puterea lui reală, dacă există erori de funcționare, dacă au existat încercări de a le modifica. Va fi citită memoria computerului de bord în care sunt păstrate informații importante. Accidentele grave, în special loviturile la capotă, afectează performanța motorului. Specialistul va verifica starea capotei pentru a vedea dacă a fost restabilită.

Verificarea stării tehnice a șasiului pe suport

Înainte de a vinde automobilul, partea sa rulantă poate fi reparată cu piese ieftine și necalitative. La început, proprietarul nou nu va avea probleme, dar foarte curând se poate confrunta cu necesitatea de a repara partea rulantă. La elevator, meșterul va verifica dacă masina a fost sau nu reparata cu piese defecte și dacă ultima reparație a fost efectuată calitativ. Partea rulantă uzată, de asemenea, poate influența prețul automobilului sau dorința dvs. de a-l cumpăra.

Mulți proprietari de vehicule nu sunt contra ideii de a-și vinde mai scump, dar nu fiecare va investi în reparații. Uneori este imposibil să identificăm în mod independent un defect ascuns. Astfel, pentru binele vostru, vă sfătuim să contactați specialiștii servire auto. Astfel, vă veți proteja de viitoarele reparații costisitoare, care vă vor costa de câteva ori mai mult decât serviciul de inspecție auto la noi.

Verificarea stării tehnice a șasiului

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

(+373) 797 33 555

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.