Reparație completă a autovehiculelor marca BMW

Reparație completă a mașinilor BMW

Mașinile BMW sunt bine cunoscute de maeștrii de service auto Carland. Avem o experiență bogată în diagnosticarea și repararea mașinilor acestui brand. Efectuăm diagnostice rapide și de înaltă calitate. Oferim garanție pentru toate lucrările de reparații, precum și pentru piesele de schimb instalate.

Reparatii capitale si curente a motoarelor

Auto Service efectuează atât reparații curente, cât și reparații capitale ale motoarelor. În timpul diagnosticării, meșterii scot motorul, îl demontează și înlocuiesc toate piesele uzate, sau pe cele care se pot uza în curând. După astfel de lucrări, motorul merge ca nou.

În timpul reparației curente a motorului sunt rezolvate problemele sale reale și, dacă este necesar, se schimbă cureaua de distribuție sau lanțul de distribuție, garniturile, pompa, capacele și alte echipamente.

Noi raparăm toate motoarele moderne ale mașinilor BMW. De exemplu, un motor de 4,4 litri cu 8 cilindri de la BMW X5 E53. Reparăm și modele vechi, de exemplu, proprietarii de motoare diesel BMW M21 apelează uneori la noi.

Reparam toata gama BMW. Abia recent, ne-au contactat proprietarii urmatoarelor modele: e30, e34, e39, e36, e46, e60 etc.

Reparații șasiului BMW

BMW sunt masini de calitate si confortabile. Călătoria cu ele este întotdeauna cea mai plăcută. Pentru a crea un confort de conducere mai buna la mașinile BMW suspensia este parțial integrată în caroserie. Prin urmare, suntem deosebit de atenți la repararea unităților de suspensie și a ansamblurilor acestor mașini. Maeștrii a service-ului nostru auto recomandă verificarea regulată a geometriei roților a mașinii și a stării generale a șasiului.

Diagnosticare si reparatii la auto service

La auto service Carland avem prețuri accesibile, astfel încât fiecare proprietar de mașină să ne poată contacta. Oferim reduceri suplimentare pentru piesele montate. Drept urmare, obțineți diagnosticare și reparații rapide și de înaltă calitate, la un preț atractiv.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numere:

(+373) 797 33 555 (+373) 602 54 920

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.