Schimbare ulei și filtre la Mercedes Benz S 63 AMG 2017

Schimbare ulei și filtre la Mercedes Benz S 63 AMG 2017

Recent, o mașină de marca Mercedes Benz S 63 AMG 2017 a fost deservită la service-ul auto Carland. Este o mașină de lux cu un sistem electronic multifuncțional. Dar meșterii noștri au o experiență bogată și lucrează cu echipamente moderne, așa că sunt gata să întrețină astfel de mașini scumpe. Suntem bucuroși să deservim autoturisme de orice marcă.

Schimbare ulei și filtre la Mercedes Benz S 63 AMG 2017

Filtre și ulei schimbate

Mașina trebuia să schimbe uleiul și toate filtrele: ulei, combustibil, aer și filtru din salon. Alegerea noastră a căzut pe uleiul și filtrele originale Mercedes Benz AMG, tot în original. Consumabilele selectate sunt cele mai potrivite pentru acest vehicul, deoarece sunt originale. Și service-ul nostru auto funcționează numai cu materiale de înaltă calitate, astfel încât mașina dvs., după service, să funcționeze cu performanțe maxime și cât mai mult timp fără reparații.

Lucrarea a fost efectuată eficient și prompt, în conformitate cu tehnologiile recomandate de producător. Întreaga procedură de înlocuire in service auto Car-Land durează maximum 1 oră. La final, s-a efectuat o resetare de service și - mașina este gata!

Schimbare ulei și filtre la Mercedes Benz S 63 AMG 2017

Intrebari si raspunsuri

 • De ce să schimbăm uleiul?

  Uleiul de înaltă calitate creează un mediu sigur pentru funcționarea motorului, spălând resturile de combustibil reciclat din acesta, protejează împotriva temperaturilor ridicate, coroziunii și lubrifiază piesele de frecare.

 • Trebuie să schimb filtrele de ulei?

  De asemenea, se recomandă schimbarea filtrelor de ulei împreună cu uleiul. Scopul lor este de a curăța uleiul de impurități. Filtrele înfundate nu pot face acest lucru. Și este foarte dificil să stabiliți dacă filtrul este înfundat sau dacă poate servi mai mult timp.

 • Când trebuie să schimbați filtrele de combustibil?

  Apa și alte particule din combustibil vor înfunda filtrul, ceea ce va reduce debitul său pe unitate de timp. Sub sarcină, mașina nu are suficient combustibil furnizat printr-un filtru înfundat. Mașina începe să se oprească. Filtrele principale sunt schimbate la fiecare 10.000 - 25.000 km, filtrele submersibile - la fiecare 30.000 - 100.000 km.

 • Trebuie să merg la un service auto sau pot să schimb uleiul și să mă filtrez singur?

  Deși schimbarea uleiului și a filtrelor este o operațiune relativ simplă, are propriile nuanțe: alegeți materialele potrivite, nu umpleți în exces, nu amestecați vechi și nou, observați tehnologia etc. Dacă sunt selectate incorect sau greșesc în timpul funcționării, acest lucru poate duce la scurgeri, o protecție slabă a motorului, care poate afecta negativ funcționarea motorului, și până la defectarea acestuia.

Programare Service auto

Programeaza-te la diagnosticare, deservire tehnica sau reparatie a automobilului dumneavoastra.

Sunati acum pe numarul:

(+373) 797 33 555

Adresa:

Moldova, Chisinau, (Posta Veche)
Str. Calea Orheiului 101/2

Orele de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbăta: 09:00-15:00
Duminică: Zi liberă

Sau lasati un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.